Ljetna sezona na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli počela je u petak 7. juna i ako je po onoj narodnoj “po jutru se dan poznaje” pred tuzlanskim turističkim biserom je još jedna uspješna sezona.

Tako je kompleks u prva tri sezonska radna dana u junu posjetilo 9.000 kupača, a obzirom da su za naredne dane najavljeni za kupače idealni vremenski uslovi, za očekivati je još bolju posjetu.

– Iza nas su tri dana uspješnog vikenda i uspješnog početka ljetne sezone obzirom da je 9.000 gostiju posjetilo Panoniku. Zahvaljujemo se našim dragim gostima na posjeti, nadamo se da su zadovoljni, a mi obećavamo da ćemo u narednim danima otkloniti sve manje nedostatke koji su sastavni dio “uštimavanja” našeg velikog orkestra – istakli su iz JKP Panonika.

Radno vrijeme kompleksa Panonike tokom juna mjeseca je od 8 do 20 sati, a zvanično Svečano otvaranje ljetne sezone 2019. bit će upriličeno u subotu, 22. juna cjelodnevnim zabavnim – sajamskim programom i večernjim koncertom pop rock grupe Valentino.

Ukoliko dolazite u Tuzlu, trebate automobil na jedan ili više dana, preporučujemo Vam automobile iz naše ponude. Kompletnu ponudu automobila možete pronaći klikom na link:  https://www.rent-a-car-tuzla.ba/auta-u-ponudi/

Ukoliko trebate automobil za gradsku vožnju, svakako preporučujemo da rezervišete VW Polo ili Renault Clio koji se nalaze u našoj ponudi.

Najpovoljniji rent a car u Tuzli.

(Tuzlainfo.ba)