Turističko mjesto smješteno uz samu obalu Jadranskog mora, u podnožju Biokova. Pored blizine mora i šetališta oduševit će Vas prelijepe šljunčane plaže, posebno Slatina, sa međunarodnim certifikatom kvalitete. Nju krasi plava zastava koja je  jamstvo kvalitete – sigurnosti za djecu, slabije plivače, čistoće, nezagađenosti mora itd.

Pored raznih sportova kojim se možete baviti u Tučepima, tu su i svakodnevni izleti na koje možete ići. Najčešće se  posjećuju Imotska jezera: Crveno i Plavo, a Tučepi su odlično polazište i za mnoga druga mjesta poput Trogira, Omiša, Splita, Međugorja itd.

Turisti najčešće borave u hotelima i privatnim apartmanima, koji garantuju kvalitetnu uslugu.

Tučepi će Vas prijatno iznenaditi svojim kulturnim i zabavnim manifestacijama. Svake godine “ Tučepske ljetne večeri“ privlače veliki broj gledalaca, koji uživaju u kvalitetnim predstavama. Omladina će biti oduševljena zabavama koje se priređuju u ovom mjestu. Pjena party kao i karaoke show su omiljena okupljališta mladih, ne propustite priliku vidjeti i zašto!

Tučepi su destinacija koja svake godine privlači sve veći broj turista, posjetite ovo mjesto i priuštite sebi odmor iz snova. Ako nemate svoj automobil, a voljeli bi se opustiti uz morsko plavetnilo, agencija Moment auto je tu da se pobrine da  Vaše želje postanu ostvarive. Iznajmite automobil pogodan Vama i uživajte u vožnji, razgledajući nepoznate krajeve.