https://www.rent-a-car-tuzla.ba/rezervisite-svoje-prevoz-na-vrijeme-rentaj-sa-stilom/Renta a car Moment Auto doo Tuzla je renomirana firma koja se već četiri godine uspješno bavi iznajmljivanjem vozila kako domaćim najmoprimcima, tako i stranim, odnosno turistima koji svake godine u velikom broju posjećuju Tuzlu, Tuzlanski kanton i Bosnu i Hercegovinu.

Naš vozni park, koji se sastoji se od deset vozila poznatih marki kao što su Golf 5, Opel Meriva, Octavia, Volkswagen Polo i Touran, zatim Škoda Octavia i Octavia karavan, te Mercedes, pružit će vam sve što je potrebno za sigurnu i ugodnu vožnju.

Ponosimo se činjenicom da su naši automobili novi i veoma visokog stepena sigurnosti, bilo da unajmite vozilo na kraće ili duže relacije i da svoje trenutke odmora učinite prijatnim i bezbjednim.

Ukoliko vam treba auto na nekoliko dana, a da je pri tome udobno i sigurno i po povoljnim cijenama, dovoljno je da na Google ukucate Moment Auto i dobijete auto MOMENTalno ili na broj 061 704 997.

Ali ovo nije sve.

Ako vam treba prevoz od ili do aerodroma, Rent a car Moment Auto ispunjava vaše želje, naravno, MOMENTalno.

Potražite nas putem www.rent-a-car-tuzla.ba ili društvenih mreža Facebook i Instagram ili na gore navedeni broj mobitel (viber/whatsapp).

Rezervišite svoj prevoz na vrijeme.

Rentaj sa stilom!!!

Rent a car Moment Auto doo Tuzla