Vaša godišnjica braka se bliži, a još niste odlučili kako iznenaditi svog bračnog partnera! Mi Vam nudimo kreativnu ali i romantičnu ideju, koja će sigurno oduševiti Vašeg supružnika.

Iznajmite luksuzan, egzotičan automobil u agenciji Moment auto, i uživajte u ugodnoj vožnji do željene destinacije. Ako je Vaša voljena/voljeni ljubitelj neke posebne vrste automobila, onda bi iznajmljivanje baš tog automobila bio savršen poklon. Provedite kvalitetno vrijeme zajedno, a u isto vrijeme uživajte u Vašoj zajedničkoj, specijalnoj vožnji.

Parfemi, nakit, odjeća ili drugi artikli su pokloni  koje ćete vremenom zaboraviti, ali odlazak na romantično mjesto koje još niste posjetili, dok se vozite u udobnom, komfornom automobilu će Vam priuštiti uspomene koje ćete čuvati cijeli život.

Godišnjice braka su samo jedanput u godini, pa zašto ne posvetiti malo više vremena i truda za njihovo obilježavanje, iznajmljujući jedan automobil koji će Vas voziti putevima ljubavi. Zamislite kako bi bilo uzbudljivo voziti se u našem /citroen-c5-rent-a-car-tuzla/, uz čokoladu i romantičnu, laganu muziku na radiju. Odvezite se do nekog ekskluzivnog restorana, i upotpunite Vaš dan romantičnom večerom uz svijeće!

 

P.S. Ne zaboravite se slikati, i zabilježiti nezaboravne trenutke koje ste doživjeli, jer ćete sigurno uživati svaki put kada budete pregledali slike.