Međunarodni aerodrom Tuzla zasigurno je prva stanica svih onih koji dolaze iz zemalja bosanske dijaspore, ali i država iz našeg okruženja.

Drugi po veličini u Bosni i Hercegovini, aerodrom se nalazi u mjestu Dubrave Gornje i 15 kilometara je udaljen  od glavnog grada Tuzlanskog kantona.

Po ekspanziji velikog broj putnika u posljednjih nekoliko godina, ovaj aerodrom se svrstava u jedan od najprometnijih u našoj državi.

Trebate prevoz od ili do aerodroma?

Ne brinite. Rent a car MOMENT AUTO doo Tuzla ispunjava vaše želje MOMENTalno.

Potražite nas putem web tražilice Google, društvenih mreža  Facebook (messenger) i Instagram ili na broj 061 704 997 (viber/whatsapp).

Rezervišite svoj prevoz na vrijeme.

Kroz putnički terminal svakodnevno prođe blizu dvije hiljade osoba koji dolaze na odmor ili poslovne susrete kako u najmnogoljudnijem kantonu, tako i širom Bosne i Hercegovine.

Prema statistici Direkcije za civilno zrakoplovstvo, koja djeluje pri Ministarstvu prometa i komunikacija Bosne i Hercegovine, u novembru 2019. godine na ovom aerodromu je bilo ukupno 35.484 ukrcanih i iskrcanih putnika, koji mu i dalje drže sigurno drugo mjesto najprometnijih aerodroma u našoj zemji.