Posljednjih nekoliko godina Tuzla važi za jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija, kako za Tuzlake i  građane Tuzlanskog kantona, tako i za brojne građane Bosne i Hercegovine, ali i turiste koji svake godine u velikom broju posjećuju grad soli.

Jedna od najpoznatijih tuzlanskih destinacija, koja predstavlja svojevrsni turistički fenomen, svakako jest kompleks Panonskih jezera koje svake godine posjeti više od 300 hiljada osoba tokom jedne sezone.

Osim ovih slanih jezera, manifestacije koje privuku veliki broj posjetilaca su i Kaleidoskop, Moto susreti „Bike Fest Panonika“, kao i Zimski grad koji je svoju premijeru imao 2018. godine na kojem su učešće uzele brojne estradne zvijezde naše države i zemalja regije.

Treba vam auto na nekoliko dana?! Da je udobno i sigurno?! Ali i po povoljnim cijenama?! Ništa lakše.

Dovoljno je da na Google ukucate Moment Auto i dobijete auto MOMENTalno ili na broj 061 704 997.

Rentaj sa stilom! Rent a car Moment Auto doo Tuzla, Bosna i Hercegovina

Tako će u okviru ovogodišnjeg Zimskog grada do biti upriličeno nekoliko koncerata poznatih domaćih muzičkih imena. Mlada zvijezda koja će zasigurno privući veliku pažnju je Džejla Ramović, pobjednica velikog muzičkog showa „Zvezde Granda“, koja će se publici predstaviti u subotu 28. decembra.

Organizatori su mislili i na najmlađe pa će se posljednjeg dana 2019. godine upriličiti i Dječija Nova godina.

No, dok lagano budemo odbrojavali posljednje sate tekuće godine, prisutne posjetioce zabavljat će tuzlanski bend Divan, zatim bh. pjevač Al Dino, dok će nas u Novu godinu uvesti poznati hitovi srbijanske grupe Van Gogh.

Vaše je samo da dođete u grad soli i uživate u dočeku novogodišnje noći zajedno sa svojim najmilijim i svim drugim ljudima dobre volje.

(Foto: Mario Stjepić)