Ako ste željni sunca, mora i avanture onda je ova destinacija idealna za Vas. Osunčane, uređene plaže, prelijep  morski krajolik, mnoštvo otoka, ronilački turizam, mnoštvo kafića, a još i 25 novih i potpuno obnovljenih hotela u protekloj godini su i više nego dovoljni razlozi za posjetu ovoj rajskoj lokaciji.

Jadran obuhvata područje između Balkanskog i Apeninskog poluotoka, a Hrvatskoj pripada prostor istočne obale, uključujući sve otoke i hridi duž obale te otočje Palagruža. Putna infrastrukura u ovoj zemlji se odlikuje najmodernijim prometnicama. Iznajmite automobil agencije Moment auto i posjetite sva mjesta koja bude Vašu znatiželju duž primorske Hrvatske. Preuzmite vozilo na lokaciji i u vrijeme koje Vama odgovara i uživajte u razgledanju ovog predivnog krajolika.

Ponos Hrvatske su, svakako, njenih 8 nacionalnih parkova, pa ako ste ljubitelji zaštićenih prostora prirodne ljepote s ograničenim dejstvima ljudi, posjetite i uvjerite se u zapanjujuću ljepotu ovih mjesta. Na području Dalmacije se nalazi 5 spomenika kulturno-povijesne baštine, od njih šest, koje je UNESCO stavio na listu svjetske spomeničke baštine. Bez obzira koji spomenik odlučite posjetiti, doživjet ćete nesvakidašnje iskustvo prilikom susreta sa njihovom izuzetnom ljepotom.

Neka Vaše putovanje bude upotpunjeno automobilom agencije Moment auto − za bebrižan, brz i siguran obilazak svih željenih lokacija u prelijepoj Hrvatskoj.