Iznajmljivanje auta Tuzla je sinonim za Moment auto d.o.o. Tuzla, agenciju koja se bavi iznajmljivanje automobila, a koja se ističe kvalitetnom ponudom i niskim cijenama iznajmljivanja.

Kod nas možete iznajmiti automobile male, srednje i biznis klase.

U ponudi imamo Citroen C5 koji možete iznajmiti za samo 30 eura po danu, a u ovu cijenu je uključeno osiguranje vozila, putnika i zeleni karton. Također, imamo automobile sa automatskim mjenjačima, a jedan od njih koji se prema iskustvima naših klijenata izdvojio od ostalih je Citroen C3 koji možete iznajmiti za samo 20 eura po danu sa uključenim osiguranjem putnika i zelenim kartonom.

Zbog čega smo do sada iznajmili naše automobile 10 000 puta?

Odgovor leži u našoj fleksibilnosti, jednostavnosti i skoro nikakvoj papirologiji. Naši klijenti rezervišu automobil putem email-a, Vibera, Whatsapp-a ili jednostavnim telefonskim pozivom. Prema dogovorenom roku tj. rezervaciji za Iznajmljivanje automobila naša ekipa će automobil dostaviti direktno na aerodrom i na tabli napisati ime putnika, te ga prijatno sačekati i nakon potpisivanja ugovora koje traje nekoliko sekundi, klijentu će biti uručeni ključevi automobila.

Još jedan od razloga je što naša agencija radi 24 sata na dan i 7 dana u sedmici tj. 365 dana u godini. Uvijek smo dostupni, u bilo koja doba ćemo preuzeti automobil ili ga dostaviti klijentu.

google nas voli, Iznajmljivanje auta Tuzla je riječ za koju ćete pronaći nas na prvom mjestu. Početkom sezone radili smo anketu naših klijenata i dobili smo ocjenu 9.8 što je dovoljan dokaz koliko je naša agencija fleksibilna.

Kontakt telefon/Viber/Whatsup

REZERVACIJA:

+387 61 226 225

Ako ipak želite gradski automobil na benzin, onda je Vaš rent a car izbor Chevrolet aveo 1.2 benzin, automobil koji naši klijenti sa odušeljenjem voze i za njeg imaju samo riječi hvale. Ovaj automobil je mali potrošač, ima veliki prostor u kabini, ali i u gepeku, tako da ćete sigurno biti zadovoljni sa njim kao i svi naši dosadašnji klijenti.

Automobil koji plijeni poglede na cesti je naš Citroen C5. Ovaj automobil je luksuzna francuska limuzina, opremljena full opremom, a njegova udobnost je nešto, što naši klijenti najviše hvale. Iznajmljivanje ovog automobila je pravi izbor za klijente koji mnogo putuju i žele vidjeti sve ljepote Bosne i Hercegovine iz udobnosti svog automobila. Automobil je dostupan po cijeni od 30 eura na kraći period, a ukoliko ga iznajmljujete na duži vremenski period na ovu cijenu dajemo poseban popust.

Rent a car Tuzla

 

je jedan od najpovoljnijih agencija u Bosni i Hercegovni, i zato ukoliko želite dobar automobil i pouzdan na cesti onda smo mi pravi izbor.

Kontakt telefon/Viber/Whatsup

REZERVACIJA:

+387 61 226 225

Također, ukoliko se nalazite u Tuzli i trebate smještaj, naša agencija Vam može ponuditi svoje sobe i apartmane po niskim cijenama. Smještaj u Tuzli za nevjerovatnih 29 KM. Našu ponudu možete pronaći na našoj web stranici.