Zahvaljujući ubrzanom tempu života, poslovnoj kompeticiji, tehnološkom razvitku kao i mnogim drugim čimbenicima, stres je postao sastavni dio naše svakodnevnice. Učinite još danas nešto pozitivno za svoje zdravlje! Unajmite automobil iz agencije Moment auto, i odvezite se u topao, ugodan i opuštajući gradić Gradačac.

Banja „Ilidža“ u Gradačcu, izgrađena još 1980. godine, svojim posjetiteljima nudi usluge banjskog liječenja i rehabilitacije, a smještena je na predivnoj lokaciji između dva vještačka jezera Hazna i Vidara, koji imaju predivno uređene plaže, a  omogućavaju posjetiteljima  ribolov i sport na vodi.

Posjetite ovaj grad u mjesecu maju, kada se održavaju „Gradačački književni susreti“, manifestaciju posvećenu piscu Hasanu Kikiću.

Kažu da nije bio u Gradačcu onaj ko nije posjetio kulu Huseina-kapetana Gradaščevića na Gradini. Na njenom vrhu je izgrađen restoran u kojem se služe tradicionalna bosanska jela. Ne propustite ni tursku kahvu iz bakarne džezve u spomenutom restoranu uz pogled na centar grada, koji je impresivan u noćne sate.

Ne uskraćujte sebi te čarobne trenutke! Pustite da se agencija Moment auto pobrine za prevozno sredstvo, a Vi se maksimalno opustite i uživajte u atrakcijama koje nudi Gradačac.