Planirate  provesti Prvi maj na nekoj destinaciji sa porodicom ili prijateljima, ali nemate vlastiti automobil. Agencija Moment auto Vam nudi brzo i efikasno rješenje − iznajmite udoban, prostran automobil koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe na  putovanju!

Turističke agencije nude razne destinacije na koje možete otići za ovaj praznik, ali mi Vam nudimo jeftiniju alternativu i vožnju koja će biti prilagođena samo Vašim zahtjevima. Neka Vas kišovito vrijeme, koje najavljuju meteorolozi ovog maja ne spriječi da provedete ugodne praznične trenutke sa svojim najdražim.

Ako se još niste odlučili za mjesto gdje ćete provesti Prvi maj, dopustite da  Vam predložimo par destinacija:

  • Vrelo Bosne – Iako je zabranjeno roštiljanje, broj posjetilaca se ne smanjuje, divan prirodni ambijent sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.
  • Izletište Mačkovac – Omiljeno izletište Tuzlaka zahvaljujući predivnom bosanskom etno- prostoru, koji će biti posebno iskustvo i za Vas!
  • Bistričak – Zelenilo, stadioni, igralište za djecu su razlog zašto Bistričak bude pun svake godine za Prvi maj.
  • Vodopad i jezero u Jajcu – Mamac za turiste, destinacija koju ćete posjećivati više puta, zahvaljujući unikatnim prirodnim ukrasima ovog grada.
  • Planine Vlašić, Smetovi, Bjelašnica itd.– Odličan su izbor za sve ljubitelje svježeg, čistog vazduha, zelenila, udaljenosti od gradskog sivila…
  • Jadran – Idealna lokacija za sve one koji su ove godine odvojili malo više novca za odmor. Gradac, Dubrovnik, Istra, Budva, bez obzira na lokaciju koju odaberete, dobra zabava je zagarantovana, obzirom na mnoštvo sadržaja koji Jadran nudi svojim posjetiocima. Sigurni smo da ćete uživati  u predivnom pogledu na more vozeći se u jednom od naših automobila.

Budite prvi koji će rezervisati automobil u našoj i Vašoj agenciji Moment auto,i na vrijeme se pobrinite za kvalitetan prijevoz do Vaše odabrane destinacije!