Iznajmljivanje auta Tuzla je sinonim za Moment auto d.o.o. Tuzla, agenciju koja se bavi iznajmljivanje automobila, a koja se ističe kvalitetnom ponudom i niskim cijenama iznajmljivanja.

Kod nas možete iznajmiti automobile male, srednje i biznis klase.

U ponudi imamo Citroen C5 koji možete iznajmiti za samo 30 eura po danu, a u ovu cijenu je uključeno osiguranje vozila, putnika i zeleni karton. Također, imamo automobile sa automatskim mjenjačima, a jedan od njih koji se prema iskustvima naših klijenata izdvojio od ostalih je Citroen C3 koji možete iznajmiti za samo 20 eura po danu sa uključenim osiguranjem putnika i zelenim kartonom.

Zbog čega smo do sada iznajmili naše automobile 10 000 puta?

Odgovor leži u našoj fleksibilnosti, jednostavnosti i skoro nikakvoj papirologiji. Naši klijenti rezervišu automobil putem email-a, Vibera, Whatsapp-a ili jednostavnim telefonskim pozivom. Prema dogovorenom roku tj. rezervaciji za Iznajmljivanje automobila naša ekipa će automobil dostaviti direktno na aerodrom i na tabli napisati ime putnika, te ga prijatno sačekati i nakon potpisivanja ugovora koje traje nekoliko sekundi, klijentu će biti uručeni ključevi automobila.

Još jedan od razloga je što naša agencija radi 24 sata na dan i 7 dana u sedmici tj. 365 dana u godini. Uvijek smo dostupni, u bilo koja doba ćemo preuzeti automobil ili ga dostaviti klijentu.

I google nas voli, Iznajmljivanje auta Tuzla je riječ za koju ćete pronaći nas na prvom mjestu. Početkom sezone radili smo anketu naših klijenata i dobili smo ocjenu 9.8 što je dovoljan dokaz koliko je naša agencija fleksibilna.

Kontakt telefon/Viber/Whatsup

REZERVACIJA:

+387 61 226 225

Ako ipak želite gradski automobil na benzin, onda je Vaš rent a car izbor Chevrolet aveo 1.2 benzin, automobil koji naši klijenti sa odušeljenjem voze i za njeg imaju samo riječi hvale. Ovaj automobil je mali potrošač, ima veliki prostor u kabini, ali i u gepeku, tako da ćete sigurno biti zadovoljni sa njim kao i svi naši dosadašnji klijenti.

Automobil koji plijeni poglede na cesti je naš Citroen C5. Ovaj automobil je luksuzna francuska limuzina, opremljena full opremom, a njegova udobnost je nešto, što naši klijenti najviše hvale. Iznajmljivanje ovog automobila je pravi izbor za klijente koji mnogo putuju i žele vidjeti sve ljepote Bosne i Hercegovine iz udobnosti svog automobila. Automobil je dostupan po cijeni od 30 eura na kraći period, a ukoliko ga iznajmljujete na duži vremenski period na ovu cijenu dajemo poseban popust.

Rent a car Tuzla

 

je jedan od najpovoljnijih agencija u Bosni i Hercegovni, i zato ukoliko želite dobar automobil i pouzdan na cesti onda smo mi pravi izbor.

Kontakt telefon/Viber/Whatsup

REZERVACIJA:

+387 61 226 225

Također, ukoliko se nalazite u Tuzli i trebate smještaj, naša agencija Vam može ponuditi svoje sobe i apartmane po niskim cijenama. Smještaj u Tuzli za nevjerovatnih 29 KM. Našu ponudu možete pronaći na našoj web stranici.