Bijambare su fascinantna destinacija, koju Vam toplo preporučujemo da posjetite. Ovo područje je zakonom proglašeno – zaštićenim pejzažom, a nalazi se u blizini Nišićke visoravni. Za dolazak na odredište, ne brinite, jer tu je uz Vas agencija Moment auto, koja će se pobrinuti da Vaše vozilo bude spremno za sigurnu i udobnu vožnju. Jedan od aduta ovog mjesta je i blizina magistralne ceste Sarajevo-Tuzla, što je, naravno, olakšavajuća okolnost za sve posjetioce.

Rent a car Tuzla predstavlja Bijambare
Rent a car Tuzla predstavlja Bijambare

Pored jednostavnog pristupa, Bijambare će Vas oduševiti svojom gustom zimzelenom šumom, pećinama, kraškim osobitostima, predivnim pašnjacima. Najatraktivnije su pak za sve posjetioce lijepo grupisane pećine, njih pet sa imenima, te jedna još uvijek neimenovana i nedovoljno istražena. Dužina glavne pećine je 420 m, a jedan od njenih impozantnih hodnika je dobio naziv koncertna dvorana. Impresionirat će Vas ukrasi pećina poput stalaktita, draperija, stubova, stalagmita itd.

Bijambare su idealno mjesto i za Vašu djecu, obzirom na Drveni grad koji je namijenjen upravo najmlađima, a dok se oni zabavljaju na igralištu, Vi se opustite uz osvježavajuće sokove u Planinarskom domu.

Posjeta ovom mjestu je, doista, nezaboravno iskustvo za sve posjetioce, posebno za one koji žele pobjeći od urbanog sivila u raskošno zelenilo.

Neka Vaš izbor za ovo putovanje bude jedno od naših vozila, jer samo rent a car Tuzla pruža najkvaliteniju i najekonomičniju uslugu.